Administrare
Magazin Online

Contacteaza-ne

Echipa noastra este in totalitate pregatita sa intretina sute de magazine online, suntem specialisti in administrare magazin online. In acest domeniu reusim sa mentinem cele mai inalte standarde pentru clientii nostrii.

  • Incarcare Rapida
  • Design Modern
  • Responsive
  • Licenta SSL
  • IP Dedicat
  • Protectie DDOS
  • Protectie Proactiva
  • Sistem Securitate cu panou de administrare
Contacteaza-ne

Administrare Magazin Online este acum cum nu a fost niciodata mai usoara

Un magazin online poate fi o provocare mai ales daca nu stii cu exactitate cum se gestioneaza o asemenea afacere si nu ai pe cineva care sa iti ofere serviciul de administrare magazin online. De aceea, in momentul in care decizi sa infiintezi un brand care implica un astfel de element, vei avea nevoie de o echipa de profesionisti care sa inteleaga in mod clar cum functioneaza acest domeniu si care sa iti ofere sprijin real din toate punctele de vedere. Astfel, noi suntem cea mai valida optiune atat din perspectiva calitatii serviciilor pe care le oferim de administrare magazin online, cat si in ceea ce priveste costul pe care il percepem pentru acestea. Suntem adevarati experti in ceea ce inseamna mentenanta web, iar acest lucru ne transforma instant in cea mai buna decizie pe care o poti lua pentru administrare magazin online.

Administrarea unui magazin online implica o multime de elemente: de la securitate sporita pana la rezolvarea erorilor care pot aparea in site si actualizari necesare, toate aceste aspecte sunt incluse in pachetul de servicii pe care ti le putem oferi noi in calitate de prestatori. Daca ai nevoie de o echipa care sa fie pe placul tau si cu care sa comunici rapid si eficient, atunci noi suntem aceea.

Actualizarile magazinului online se fac constant

Daca analizam din aceasta perspectiva ne putem da seama de cat de importanta si relevanta este actualizarea unui magazin online, pur si simplu gandindu-ne la produsele noi pe care le putem introduce sau la cele care au iesit complet din stoc si pe care trebuie sa le scoatem pentru a nu induce clientul in eroare. Tot procesul este unul pe care noi il putem efectua intr-un timp foarte scurt si care ne permite sa realizam mentenanta magazinului online la un nivel ridicat de performanta si eficienta.

Monitorizare magazin online

Monitorizarea este la fel de relevanta precum actualizarea, pentru ca in acest fel ne putem asigura de functionarea corecta si eficienta a tuturor functiilor site-ului. In mod evident, noi iti vom oferi sprijin constant, iar monitorizarea va fi realizata de experti si de oameni care stiu cu certitudine cum sa interpreteze fiecare element. Suntem convinsi de acest aspect si mizam pe solutiile rapide cu care putem veni in cazul unei situatii neprevazute. Reactia noastra este rapida si metodica, astfel incat nu vei pierde nici bani, nici timp daca vei alege sa lucrezi cu noi pentru administrare magazin online.

Costurile sunt pastrate la minimum

Desi este multa munca in spatele unui serviciu de mentenanta pentru magazin online, noi vom percepe o taxa modica pe serviciile pe care le prestam. Te asiguram ca vom lucra cu profesionalism si cu interes pentru tot ceea ce ai nevoie si te vom ajuta sa obtii rezultate de exceptie pe parcursul timpului.

Daca esti in cautarea unor profesionisti, atunci este esential sa ne alegi pe noi pentru a fi sigur de eficienta si placerea unor servicii bine realizate si profesioniste din toate punctele de vedere. Iti garantam ca totul va fi asigurat, protectia datelor si siguranta fiind doua aspecte importante pe care le urmarim, acestea fiind disponibilie in pachetul de administrare magazin online.

Implementare sistem curier awb, Bookurier, Samday, Fan Courier, Urgent Cargus, Posta Romana, Nemo Express

Implementare sistem facturare precum Smartbill, FGO, Oblio

Implementare sisteme de plati online, Netopia, Stripe, EuPlatesc, Plati Online, PayU, LibraPay

Oferim si servicii extra: 
Servicii Programare – 30€/ora
Adaugare Produse – 1€/produs
Schimbare Domeniu – 50€

Modificam fisierele in functie de nevoile dvs, dar tinem sa specificam ca interventia in cod este taxata separat.

Modificam design-ul site-ului dvs in functie de cum aveti nevoie oricand pe baza sistemului nostru de mentenanta lunara.

Modificam plugin-urile in cauzul in care acestea nu functioneaza sau au nevoie de interventia noastra.

Facem update lunar website-ului dvs si in atentia noastra ne asiguram ca este totul functional.

Oferim un numar nelimitat de modificari la design-ul website-ului dvs.

Mentinem updatate modulele implementate in site si ne asiguram ca acestea functioneaza in parametri normali.

Servicii Administrare Website
Beneficii:
✔️Update-uri
✔️Suport Telefonic (24/7)
✔️Suport Whatsapp (24/7)
✔️Interventii Rapide (24/7)
✔️Modificari Nelimitate
✔️Optimizare PageSpeed
✔️Administrare Server (Gazduire Web)
✔️Sistem Securitate cu panou de administrare
Pentru a beneficia de administrare Opencart, WordPress sau Website Custom puteti lua legatura cu noi pentru a primi o oferta unica.

Enterprise

Update-uri

Interventii rapide

Suport Telefonic (24/7)

Suport Whatsapp (24/7)

Modificari Nelimitate

Consultanta periodica

Cere oferta

€70

facturat lunar

Calitate membru

Premium

Perioada

lunar

Facturat acum

€70

comanda acum