Administrare Opencart

Contacteaza-ne

Ai nevoie de administrare pentru website-ul tau opencart? Ai nimerit exact unde trebuie!
Suntem specializati in serviciul de administrare opencart.

 

Alege sa lucrezi cu un site actualizat si facil pentru clienti

Serviciile de administrare opencart sunt absolut necesare pentru toate site-urile construite pe aceasta platfoma. De ce? Ei bine, site-ul este primul lucru cu care oamenii interactioneaza si in mod clar este cel care ii ajuta pe acestia sa determine nivelul de profesionalism pe care il ofera un brand. De aceea, este esential sa functioneze non stop si sa fie actualizat in functie de ultimele nevoi pe care le are. Noi suntem echipa care te poate ajuta sa obtii o performanta constanta in ceea ce priveste functionarea corecta si eficienta a paginii web. Serviciile de mentenanta opencart sunt, cu siguranta, eficiente si necesare in momentul in care iti doresti sa fii considerat un profesionist adevarat din toate punctele de vedere.

Pentru ca vrem sa mentinem ridicat nivelul serviciilor noastre si mai ales numarul de clienti multumiti, te putem asigura ca dispunem de experti in administrare site opencart care sa te poata ajuta sa atingi rezultatele cele mai bune pe care le-ai putea dori.

 

Securitate si siguranta

Totul se invarte in jurul securitatii care in momentele acestea este atat de importanta. Ne vom asigura ca totul este perfect protejat din acest punct de vedere si ca nimeni si nimic nu poate sa provoace distrugeri brand-ului tau. Suntem determinati sa iti oferim cele mai bune servicii si, in acelasi timp, mizam pe profesionalism si experienta, care ne vor ajuta sa obtinem cele mai bune rezultate din toate punctele de vedere.

Monitorizare constanta a site-ului

Orice fel de site are nevoie de monitorizare constanta pentru ca totul sa functioneze in parametri normali, iar acest serviciu se regaseste in pachetul de administrare opencart. Sunt necesare urmariri are fluctuatiilor de vizitatori si mai mult decat atat, este obligatoriu sa avem in vedere eventualele erori care ar putea aparea. In acest mod putem fi siguri ca totul este in regula si ca nu vor rasari de nicaieri neplaceri in ceea ce priveste buna desfasurare a lucrurilor. Totodata, in acest mod suntem siguri si de faptul ca nu vei pierde bani din cauza unor lucruri care ar putea fi rezolvate in timp util prin serviciul de adminstrare opencart.

 

Actualizari eficiente si necesare

In lumea aceasta a web-ului, updateurile sunt in mod clar o necesitate aproape continua. Zilnic site-ul trebuie verificat si constant modificat pentru a raspunde unui numar mare de cerinte si de solicitari ale clientilor. Fiecare modificare pe care o vom face va fi realizata doar dupa ce ne-am consultat si cu tine si numai dupa ce ne asiguram ca aceasta este benefica pentru pagina web pe care o ai. Oferim servicii profesioniste de administrare opencart, sigure si mizam pe o comunicare continua, care sa faciliteze buna desfasurare a lucrurilor.

 

Alege sa lucrezi cu noi si nu doar ca vei avea acces la cele mai bune servicii de mentenanta pentru magazin opencart, dar vei face acest lucru fara sa fii nevoit sa cheltui sume exorbitante de bani in acest sens. Suntem constienti de nevoile tuturor si de aceea avem asteptari realiste in ceea ce priveste aspectele financiare.

 

Beneficii Administrare Opencart

Implementare diferite module in functie de nevoile dvs de administrare opencart.

Optimizam site-ul de prezentare pentru a obtine o performanta foarte ridicata prin serviciul de administrare opencart.

 

Integrare in google si configurare webmaster tools folosind serviciul de administrare opencart.

Oferim si servicii extra
Servicii Programare – 30€/ora
Modificare Design – 30€/ora
Schimbare Domeniu – 50€

Modificam fisierele in functie de nevoile dvs, dar tinem sa specificam ca interventia in cod este taxata separat.

Modificam design-ul site-ului dvs de prezentare in functie de necesitate in orice moment.

Intervenim asupra plugin-urilor in cazul in care acestea necesita interventie pentru o functionare corecta.

Efectuam update lunar site-ului de prezentare al dvs si in atentia noastra ne asiguram ca este totul functioneaza in parametri normali.

Oferim un numar limitat dar gratutit de modificari asupra deisgn-ului.

Realizam update la fiecare modul in parte si ne asiguram ca acestea sunt corelate cu site-ul si au o buna functionare.

Servicii Administrare Website
Beneficii:
✔️Update-uri
✔️Suport Telefonic (24/7)
✔️Suport Whatsapp (24/7)
✔️Interventii Rapide (24/7)
✔️Modificari Nelimitate
✔️Optimizare PageSpeed
✔️Administrare Server (Gazduire Web)
✔️Sistem Securitate cu panou de administrare
Pentru a beneficia de administrare Opencart, WordPress sau Website Custom puteti lua legatura cu noi pentru a primi o oferta unica.

Enterprise

Update-uri

Interventii rapide

Suport Telefonic (24/7)

Suport Whatsapp (24/7)

Modificari Nelimitate

Consultanta periodica

Cere oferta

€50

Pachet lunar

Calitate membru

Premium

Perioada

lunar

Facturat acum

€50

comanda acum