Mentenanta magazin online

ESTE NECESAR SERVICIUL DE MENTENANTA WEBSITE PENTRU UN MAGAZIN ONLINE???
Multa lume isi deschide in zilele noastre cel putin un magazin online, fie el pe o platforma saas tip abonament sau cu plata integrala.
DAR DE CE AM NEVOIE DE MENTENANTA?
Fiind specialist Opencart am observat 2 tipuri de clienti:
-Cei care au nevoie
-Cei care nu au nevoie
Evident ca este un raspuns mult prea simplu, dar hai sa dezvoltam:
Cei care au nevoie: In aceasta categorie sunt persoanele care isi deschid un magazin online cu un buget dar si un plan de afacere, nu se limiteaza si investesc in sistemul de backend cat si frontend aproape mereu, vor sa ofere o experienta cat mai placuta potentialilor clienti.
Cei care nu au nevoie: O alta categorie de oameni care isi fac un magazin gresind din start plecand de la ideea ( prietenului meu ii merge foarte bine cu magazinul lui online ) in mare parte din aceste cazuri nu cunosc toate celelalte detalii precum (efort, investitii etc..)
Isi fac un magazin online, aleg sa nu se ocupe nimeni de el si evident ca fara cineva in spatele afacerii tale conectat la tot ce e nou in domeniul acesta iti va fi destul de greu.
DAR CUM STIU CAT TREBUIE SA PLATESC PENTRU ACEST SERVICIU DE MENTENANTA?
Nu trebuie sa stii, trebuie sa intelegi. Un specialist (adica unul ca mine😂) este in fiecare moment acolo cand tu ai nevoie si nu numai, el intervine indiferent de ora ca tu sa nu pierzi absolut nici o comanda sau client, (este exact ca un prieten bun la nevoie) repara, implementeaza si face tot efortul necesar ca magazinul tau sa functioneze perfect. Mai mult de atat vine tot timpul cu idei noi pentru ca magazinul tau sa fie in top.
Da, exact dupa cum ai citit pentru o suma infima in functie de fiecare client si nevoile acestuia.
Dar hai ca ai vorbit prea mult despre Opencart, dar cu WordPress cum facem, si acolo e nevoie de mentenanta? Am vazut eu ca se fac actualizarile automate la module si teme.

De vazut ai vazut bine, dar de inteles ai inteles gresit. Indiferent de platforma care este folosita este nevoie de cineva specializat pe domeniu, asta doar daca iti pasa de banutii investiti in reclame.

Spre final, sper ca am reusit sa fac putina lumina in lumea mentenantelor pentru toate tipurile de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *